Podaljšan rok za prijavo prispevkov za konferenco INSPIRE

Pošiljanje predlogov je možno do 15. aprila 2018

Od 18. do 21. septembra 2018 Belgija in Nizozemska skupaj z Evropsko komisijo organizirata konferenco INSPIRE v Antwerpnu. Imate zgodbo, ki navdihuje uporabnike in uporabo te skupne evropske podatkovne infrastrukture? Pošljite svoj predlog!

Osrednja tema letošnje konference je "INSPIRE uporabniki: delajte skupaj!" Ta osrednja tema vsebuje tri podteme, za katere lahko pošljete vaše predloge za predstavitve in delavnice. Vsak dan konferenčnega programa ponuja prostor za 15 minutne predstavitve in delavnice. Zaželeni so prispevki tako javnega kot zasebnega sektorja kot tudi raziskovalnih in drugih inštitutov.

Rok za oddajo prispevkov je podaljšan do konca 15. aprila. Osrednja tema se deli na tri podskupine (uporabniki INSPIRE, , dobrodošli pa bodo tudi prispevki z drugega zornega kota.

Uporabniki INSPIRE: V tem sklopu gre za navdušenje uporabe in uporabnikov sistema INSPIRE. Pozdravljamo vaše vitrine o uporabi infrastrukture ali aplikacij, ki ste jih zgradili na podlagi INSPIRE.

Sodelujmo: Skupno delovanje je ključ v tem sklopu. Dobrodošli bodo primeri, kjer sodelovanje med organizacijami vodi do pametne implementacije INSPIRE-a in optimizira njegovo uporabo.

Naj deluje: Tretji sklopje bolj tehnično obarvan. Kako bomo delali? Kaj je potrebno, da INSPIRE preide na naslednjo stopnjo? To je tudi sklop za predstavitev vprašanj glede izvajanja direktive INSPIRE.

Prispevke oddajte na povezavi:

http://inspire.ec.europa.eu/conference2018/call-for-submissions