Vzpostavljena nova dostopna točka do podatkov Sentinel

Dostop zagotavlja Evropska vesoljska agencija

Omogočen je dostop do izdelkov Sentinel preko nove dostopne točke. Omogoča dostop do podatkov satelitov Sentinel - 1 in Sentinel - 2, pridobljenih po 1. decembru 2015. Zgodovinski nabor podatkov bo objavljen postopoma. Na voljo je za člane »Copernicus Services Data Hub«.  Že registrirani uporabniki storitev Copernicus so bili obveščeni po e - pošti z vsemi potrebnimi podatki za prijavo. Novi uporabniki se gledel novega uporabniškega računa lahko obrnejo na »Services Coordinated Interface« po opravljeni registraciji na https://spacedata.copernicus.eu.

 
 


Portal CSCDA
(Copernicus Spatial Component Data Access) predstavlja storitve sistema CSCDA. Pojasnjuje pravice skupin uporabnikov, podatke, ki so na voljo, mehanizme za dostop do podatkov in podporo uporabnikom. Portal je vstopna točka za osebne nastavitve uporabnikov (Users Personal Area). Zagotavlja popoln razvid vseh dodatnih misij (Copernicus contributing Missions), ki skupaj s podatki satelitov Sentinell zagotavljajo, da so izpolnjeni vsi pogoji za storitve Copernicus. Portal tudi omogoča pregled stanja glede zagotavljanja podatkov.

Povzeto po EuroGeographicsovih novicah Weekly Policy News Summary
 

Contact Data

  • Address: Zemljemerska ulica 12, Ljubljana, Slovenia

  • Phone: 00386 1 478 48 00

  • Email: Contact form

Evropski sklada za regionalni razvoj

The investment is co-financed by the Republic of Slovenia and the European Union from the European Regional Development Fund.